Omdat elk bruidspaar en elke bruiloft uniek is, is alles mogelijk!

Onze reportage’s beginnen vanaf 5 uur bruidsfotografie. Binnen 3 á 4 weken na jullie bruiloft ontvangen jullie minimaal 300 foto’s digitaal, hoge resolutie in een mooie Box met USB stick.
Onze kracht
De kracht van een goede bruidsreportage zit hem in onze ogen in het complete verhaal. Jullie dag met álle details, voorbereidingen en vooral veel liefde en prachtige momenten! Dit resulteert in een mix van creatieve beelden en ongedwongen en spontane momenten die we gedurende de hele dag voor jullie weten te vangen. Het liefste zijn wij erbij vanaf het aankleden van de bruid en bruidegom tot aan de opening van het feest maar omdat elke bruiloft uniek is draait het om jullie wensen en denken we graag met jullie mee en staan jullie wensen centraal.
Jullie zijn uniek!
Zo uniek als jullie zijn zo uniek is onze bruidsfotografie! De verschillende mogelijkheden en pakketten zijn daarom altijd maatwerk en geheel naar jullie wensen aan te passen. Naast minimaal 6 uur bruidsfotografie wordt jullie trouwdag altijd vast gelegd met 2 professionele fotografen. Dit heeft zoveel fantastische voordelen, zoals het vastleggen van de belangrijkste momenten van uit twee verschillende hoeken maar ook het vast leggen van meerdere gebeurtenissen op het zelfde moment door dat we kunnen splitsen en op meerdere plaatsten tegelijk kunnen fotograferen. Op deze manier kunnen we álle momenten voor jullie vangen en zien jullie dit terug in een heel divers eind resultaat.
Altijd twee fotografen op jullie bruiloft
Omdat we bij bruiloften standaard met twee fotografen fotograferen komen we ’s avonds thuis met een paar duizend foto’s en dan begint voor ons het grote werk! Deze worden allemaal stuk voor stuk geselecteerd totdat we minimaal 300 fantastische foto’s overhouden welke daarna door ons één voor één nabewerkt worden om zo het uiterste uit elke foto te kunnen halen.
Onze mogelijkheden zijn eindeloos
Om jullie een globale indruk te geven van de pakketten, eindeloze mogelijkheden en tarieven hebben we een drietal pakketten samengesteld welke uiteraard nog helemaal zijn aan te passen naar jullie wensen! We zijn erg benieuwd naar jullie, jullie wensen en natuurlijk jullie bruiloft!

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op, zodat we als eerste onze beschikbaarheid kunnen checken en daarna jullie wensen door kunnen nemen. Om zo vervolgens ook voor jullie een waanzinnig mooie reportage kunnen maken!

Bruidsfotografie